Buffetten

Buffet aan 35€ per persoon

Vanaf 12 personen

Zalm Belle-Vue

Noorse visschotel (gerookte heilbot, makreel, forel en sprotjes)

Vissalade

Rivierkreeftjes à la nage

Gevulde eitjes gegarneerd met kaviaar (lompviseitjes)

Tomaat met tonijnmousse

 

Varkensgebraad op z’n zuiders

Rosbief met kruidenboter

Gerookte ham met diverse meloensoorten

Beenhesp met asperges

Hawaiaanse kippenschotel

 

Uitgebreid assortiment salades en sauzen

Diverse broodsoorten en boter

Buffet aan 38€ per persoon

Vanaf 12 personen

Zalm Belle-Vue

Visterrine

Noorse visschotel (gerookte zalm, heilbot, forel en paling)

Gevulde eitjes

Krab cocktail

Rivierkreeftjes à la nage

 

Varkensgebraad met exotisch fruit

Rosbief met lente groenten

Gandaham met diverse soorten meloen

Italiaanse hespenmousse

Hawaiaanse kippenschotel

 

Uitgebreid assortiment salades en sauzen

Diverse broodsoorten en boter

Buffet aan 42€ per persoon

Vanaf 15 personen

Gemarineerde zalm met roze peper

Gevulde avocado’s met krab

Tomaat gevuld met grijze garnalen

Verschillende huisgemaakte visterrines

 

Carpaccio van rundvlees

Gandaham met diverse soorten meloen

Italiaanse hespenmousse

Hawaiaanse kippenschotel

 

Madrileense paella (warm)

 

Uitgebreid assortiment salades en sauzen

Diverse broodsoorten en boter

 

Verse fruitsalade 

Buffet aan 42€ per persoon

Vanaf 15 personen

Geroosterde tomaten met mozzarella

Carpaccio met notensla

Vitello tonato 

Tartaar van zalm (rauwe en gerookte)

Italiaanse ham met diverse soorten fruit

 

Op de barbecue: 

  • assortiment worstjes
  • spekfakkels 
  • kalkoenspiesjes
  • gemarineerde tournedos
  • zalm in papiotte 

                            

Uitgebreid assortiment salades en sauzen

Diverse broodsoorten en boter

 

Verse fruitsalade

Spaans buffet aan 25,5€ EURO per persoon

Vanaf 10 personen

Koud:

Gazpacho met zijn garnituur (koude soep)

Warm:

Madrileense paella

Italiaans buffet aan 50,5€ per persoon

Vanaf 15 personen

Apero:

Assortiment toastjes met tapanades

Olijven en gedroogde tomaten

Italiaanse vleeswaren (salami)

Koud buffet:

Tomaat mozzarella

Carpaccio van rund

Parma ham met verschillende soorten meloen

Vitello tonato

Gerookte zalm met zalmtartaar

Scampi salade met lookdressing

Saladbar

Assortiment zuiders brood

Soep:

Minestrone

Warm buffet: 5 keuzes uit de volgende soorten  

  • Penne met tomaat en chilipepersaus
  • spaghetti “puttanesca” (tomaat, ansjovis
  • olijven en kappertjes)
  • Farfalle met garnalen en Pernod
  • liguine met ham en mascarpone
  • fettuccine met gorgonzola en Parma
  • garganelli met asperges en room
  • conchiglie met zeevruchten
  • spaghetti “vongole”
  • orecchiette met ansjovis en tonijn en mozzarella
  • Penne met room en gerookte zalm
  • capelli met scampi “d’ Angelo”
  • spaghetti met pijlinktvis
  • zwarte tagliatelle met mosselen en chili
  • fusilli met worst
  • Penne met bresàola en paprika
  • Tortellini met ham
  • fettuccine met kip
  • broccoli en kazen
  • conchiglie met look en kippenlever
  • trenette met pesto en sperziebonen
  • tagliatelle met aubergines en ricotta
  • conchiglie met geroosterde groenten
  • lasagne bolognaise
  • lasagne met vis
  • cannelloni met gemengd vlees
  • gevulde conchiglie met spinazie en ricotta
  • macaroni met vierkazen
  • ravioli met gorgonzola
  • Tortellini met kip en paprikasaus  

Dessert:

Ricotta taart met peren en tiramisu 

Thema buffet aan 60€ per persoon

Vanaf 20 personen

Eerste buffet:

Vissersbuffet – tomaat met grijze garnalen, krab cocktail, gemarineerde zalm, rivierkreeftjes à la nage, mousse van gerookte paling

Tweede buffet:

Italiaanse specialiteiten – carpaccio van rundvlees, Parmaham met zongedroogde groenten en duo van meloen, Vitello tonato en tomaat met mozzarella  

Derde buffet:

Belgische specialiteiten – Oostends visserpannetje, Luikse balletjes en Gentse waterzooi

Bijgerechten: peterselie aardappel, puree

Vierde buffet:

Vleesbuffet – 2 soorten gebraad (rosbief bordelaise en varkenscarré met mosterdsaus) met aangepaste warme seizoen groenten en aardappelgratin

Dessertbuffet:

  • Slagroomsoesjes
  • Fruitsalade
  • passievruchten bavarois 
  • Mini gebakjes 
  • Chocolade mousse
  • Rijstpap met saffraan 
  • Panna cotta met rood fruit
  • Kaasschotel met noten en druiven

 

 

Luxe buffet aan 90€ per persoon

Vanaf 20 personen

Buffet:

Koud

Oesters met z’n garnituur (oesterbrood, citroen en peper)

 Kreeften “Belle-Vue” (600 gr ½ per persoon)

Tomaat gevuld met Belgische grijze garnalen

Zacht gerookte zalm

Foie gras met duo van konfijt 

Carpaccio van rundvlees met truffelmayonaise 

Dit alles wordt vergezeld met een aangepast garnituur (salades, sauzen, enz…)

Soep

Consommé of kreeftensoep

Warm

Tonijnsteak en/of sint Jacobs vruchten met zwarte rijst

zeetongfilets op Oostendse wijze met peterselie aardappelen 

Parelhoen suprême  “fine champagne” met aardappelgratin

Kalfsblanket met zwezeriken en gebakken krieltjes 

Dessert

  • frambozen bavarois
  • Javanais
  • Mini gebakjes
  • Tiramisu
  • Roomsoesjes met chocolade 
  • Fruitsalade
  • Chocolademousse 
  • Mini eclairs
  • Assortiment fruittaart
  • Carpaccio van ananas met granaatappel
  • Crème karamel 
  • Kaasschotel met noten, druiven en aangepaste broodsoorten
Prijzen exclusief btw en bediening

Traiteur Philippe Spaas
Plein 64
3212 Pellenberg
BTW: BE 0639 703 518



Privacy Policy - Cookie Policy





Gemaakt door NicoWeb.be