Zalm Belle-Vue
Noorse visschotel (gerookte heilbot, makreel, forel en sprotjes)
Vissalade
Rivierkreeftjes à la nage
Gevulde eitjes gegarneerd met kaviaar (lompviseitjes)
Tomaat met tonijnmousse
Varkensgebraad op z’n zuiders
Rosbief met kruidenboter
Gerookte ham met diverse meloensoorten
Beenhesp met asperges
Hawaiaanse kippenschotel
Uitgebreid assortiment salades en sauzen
Diverse broodsoorten en boter
Zalm Belle-Vue
Visterrine
Noorse visschotel (gerookte zalm, heilbot, forel en paling)
Gevulde eitjes
Krab cocktail
Rivierkreeftjes à la nage
Varkensgebraad met exotisch fruit
Rosbief met lente groenten
Gandaham met diverse soorten meloen
Italiaanse hespenmousse
Hawaiaanse kippenschotel
Uitgebreid assortiment salades en sauzen
Diverse broodsoorten en boter
Gemarineerde zalm met roze peper
Gevulde avocado’s met krab
Tomaat gevuld met grijze garnalen
Verschillende huisgemaakte visterrines
Carpaccio van rundvlees
Gandaham met diverse soorten meloen
Italiaanse hespenmousse
Hawaiaanse kippenschotel
Madrileense paella (warm)
Uitgebreid assortiment salades en sauzen
Diverse broodsoorten en boter
Verse fruitsalade
Geroosterde tomaten met mozzarella
Carpaccio met notensla
Vitello tonato
Tartaar van zalm (rauwe en gerookte)
Italiaanse ham met diverse soorten fruit
Op de barbecue:
Uitgebreid assortiment salades en sauzen
Diverse broodsoorten en boter
Verse fruitsalade
Koud:
Gazpacho met zijn garnituur (koude soep)
Warm:
Madrileense paella
Apero:
Assortiment toastjes met tapanades
Olijven en gedroogde tomaten
Italiaanse vleeswaren (salami)
Koud buffet:
Tomaat mozzarella
Carpaccio van rund
Parma ham met verschillende soorten meloen
Vitello tonato
Gerookte zalm met zalmtartaar
Scampi salade met lookdressing
Saladbar
Assortiment zuiders brood
Soep:
Minestrone
Warm buffet: 5 keuzes uit de volgende soorten
Dessert:
Ricotta taart met peren en tiramisu
Eerste buffet:
Vissersbuffet – tomaat met grijze garnalen, krab cocktail, gemarineerde zalm, rivierkreeftjes à la nage, mousse van gerookte paling
Tweede buffet:
Italiaanse specialiteiten – carpaccio van rundvlees, Parmaham met zongedroogde groenten en duo van meloen, Vitello tonato en tomaat met mozzarella
Derde buffet:
Belgische specialiteiten – Oostends visserpannetje, Luikse balletjes en Gentse waterzooi
Bijgerechten: peterselie aardappel, puree
Vierde buffet:
Vleesbuffet – 2 soorten gebraad (rosbief bordelaise en varkenscarré met mosterdsaus) met aangepaste warme seizoen groenten en aardappelgratin
Dessertbuffet:
Buffet:
Koud
Oesters met z’n garnituur (oesterbrood, citroen en peper)
Kreeften “Belle-Vue” (600 gr ½ per persoon)
Tomaat gevuld met Belgische grijze garnalen
Zacht gerookte zalm
Foie gras met duo van konfijt
Carpaccio van rundvlees met truffelmayonaise
Dit alles wordt vergezeld met een aangepast garnituur (salades, sauzen, enz…)
Soep
Consommé of kreeftensoep
Warm
Tonijnsteak en/of sint Jacobs vruchten met zwarte rijst
zeetongfilets op Oostendse wijze met peterselie aardappelen
Parelhoen suprême “fine champagne” met aardappelgratin
Kalfsblanket met zwezeriken en gebakken krieltjes
Dessert