Dagsoep
***
Gegratineerde witloofrolletjes met duschesse aardappelen
Gemarineerde scampi brochette met pittige quinoa
***
Kalf rib-eye “archiduc” met fijne boontjes en aardappelgratin
***
Miserable met vanille saus
Seranoham met duo van meloen
***
Dorade filet met gestoofde venkel en kruidenpuree
***
Bladerdeegtaartje met seizoens fruit en frambozen coulis
Crème van doperwten met carpaccio van sint Jacobs vruchten
***
Vissoep met rouille
***
Gemarineerde lamskoteletjes met ratatouille en Provençaalse krieltjes
***
Slagroomsoesjes met chocolade saus
Carpaccio van Angus beef met truffelmayonaise
***
Lauwe roodbaars met gebakken witloof
***
Parelhoenfilet met dragonsaus, seizoens groenten en gratin
***
Tulip met verse fruitsalade
Cannelloni van gemarineerde zalm met champagnevinaigrette
***
Gestoomde zeetongfilets met champagneboter
***
Sorbet van rosé champagne
***
Gesauteerde lapjes parelhoen in een romige champagnesaus begeleid met een kleurrijke waaier van groentjes
***
Desserten pallet